BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇelik bomba anketi açıkladı!----

Çelik bomba anketi açıkladı!

Çelik bomba anketi açıkladı!
23 Ağustos 2013 - 09:10 www.finansgundem.com

Hüseyin Çelik 'Denge' araştırma şirketinin yaptığı son anketi açıkladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik MKYK sonrası açıklama yaptı ve AK Parti'nin elindeki son anketi açıkladı.
'Denge' araştırma şirketinin kamuyou üzerinde yaptığı ankete göre AK Parti'nin yüzde 51,4 oy aldığını belirten Hüseyin Çelik, "Onun için kimse boş hayallere kapılmasın" dedi.
AK PARTİ'NİN ELİNDEKİ SON ANKET
Kalıcı katkı sağlayıcı önerilerle bize gelenleri başımızdda taşırız. Ancak AK parti'yi eleştireyim gayreti içerisinde olanlar boşa yorulmasın, Türkiye'de bir siyasi istikrar vardır. Bu vesileyle size Ağustos ayında yapılan kamuoyu araştırma şirketi tarafından yapılan bir sonucu vermek isterim.
Denge'nin yaptığı araştırmada halkımıza soruyorlar. 'Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?' diye... Verilen yanıtlar şöyle;
AK Parti diyenler yüzde 51,4
CHP diyenler yüzde 24,
MHP diyenler yüzde 13
BDP diyenler yüzde 7
KİMSE BOŞ HAYALLERE KAPILMASIN
Son anketlerde AK Parti'nin oyu yüzde 51.4'tür. Onun için kimse boş hayallere kapılmasın. Demokrasi vatandaş memnuniyetine dayanır. yaptıklarınızı halkınız onaylıyorsa, size bundan sonraki idare içinde yetki veriyorsa siz yolunuza devam edersiniz.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)