BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇekya'dan Salih Müslim hakkında flaş açıklama----

Çekya'dan Salih Müslim hakkında flaş açıklama

Çekya'dan Salih Müslim hakkında flaş açıklama
27 Şubat 2018 - 19:43 www.finansgundem.com

Çekya'dan son dakika Salih Müslim'le ilgili açıklama geldi. Çekya Türkiye'nin iade talebinde bulunması halinde kararı gözden geçirebileceklerini belirtti

Çekya'dan yapılan açıklamada Türkiye'nin terörist elebaşı Salih Müslim'in iadesini talep etmesi halinde kararın yeniden gözden geçirileceği ifade edildi. Çekya makamları ayrıca, Çekya'nın terörizmi desteklediği yönündeki açıklamaları kabul etmediğini duyurdu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Terörizmi desteklediğimiz iddialarını kabul etmiyoruz. Müslim kararı ile hiçbir uluslararası yükümlülüğü ihlal etmedik. Türkiye Müslim'in iadesini isterse hukuk içinde değerlendiririz."

SERBEST BIRAKILMIŞTI

24 Şubat'ta yakalandığı Prag'da bugün mahkemeye çıkarılan Müslim, mahkemenin kararı ile serbest bırakılmıştı.

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Salih Müslim'in serbest bırakılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Karar terör örgütlerini destek niteliğindedir" ifadesini kullanmıştı.

Salih Müslim'i mahkeme serbest bıraktı

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muteber27 Şubat 2018 21:46

    Bu adam serbest bırakılmadi çünkü ülkemizin itibarını iki paralık etti yönetimimiz. Gayriciddi yönetim ve çocuk gibi sinirli ve yaramaz dış politikalarımizin sonucunda iade talebimizi ciddiye almaz oldular. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır. Netice budur.