BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇatışma yüzünden öğrenime ara verildi----

Çatışma yüzünden öğrenime ara verildi

Çatışma yüzünden öğrenime ara verildi
10 Nisan 2013 - 16:01 www.finansgundem.com

Öğrenci olaylarının üç gündür devam ettiği Dicle Üniversitesi'nde 10-13 Nisan tarihleri arasında öğretime ara verildi

Dicle Üniversitesi Rektörlüğü, 3 gündür yaşanan olaylara ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Bugüne kadar ülkemizin en huzurlu ve en güvenli üniversitelerinden biri olan ve kamuoyunda yaptığı sayısız bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerle takdir gören üniversitemizde, son iki-üç gün içerisinde ülkemizin içinde bulunduğu çözüm sürecini akamete uğratmak isteyen kesimlerce sıkıntı ve gerginliklere yol açacak eylemler düzenlenmektedir. Yönetimimiz bu konuda son derece duyarlı olup öğrencilerimizin zarar görmemesi için gerekli hassasiyeti göstermektedir. Olayların seyri tüm yönetim kadromuz tarafından yakından takip edilmekte olup, gerekli önlemler alınmaktadır. Bu çerçevede, öncelikle öğrencilerimizin sağduyulu davranıp, tahriklere kapılmaması, eğitim ve öğretimin huzurlu bir şekilde devam etmesini engelleyenlere fırsat vermemeleri son derece önem arz etmektedir.
Bu amaçla; dekanlarımız ve okul Müdürlerimizle yapılan Senato toplantısında, 10-13 Nisan 2013 tarihleri arasında üniversitemizde eğitim-öğretime ara verilmesi kararı alınmıştır."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)