BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇarşı'ya 'organize suç örgütü ' suçlaması----

Çarşı'ya 'organize suç örgütü ' suçlaması

Çarşı'ya 'organize suç örgütü ' suçlaması
16 Haziran 2013 - 18:09 www.finansgundem.com

Bu sabah önde gelen isimleri gözaltına alınan Çarşı grubuna şok suçlama...

Gezi Parkı eylemlerindeki duruşlarıyla birçok çevrenin takdirini kazanan Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı'nın önemli isimleri bugün gözaltına alındı. Çarşı Grubu'na yönelik suçlamanın organize suç örgütü olduğu iddia ediliyor. Dosya ile ilgili savcılığın gizlilik kararı aldığı belirtiliyor.
Çarşı'dan açıklama
Sabah saatlerinde Çarşı grubunun üyelerinin gözaltına alındığı haberleri sonrasında Beşiktaş Köyiçi'nde toplanan Çarşı grubu üyeleri bir açıklama yaptılar.
Grup yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sabah saatlerinde 22 arkadaşımızın gözaltına alındığını öğrendik. Bunun üzerine emniyet yetkililerine görüşme ve bilgi almak için başvurduk. Suçlamaların ayrıntılarını tam olarak bilemiyoruz çünkü dosya üzerinde gizlilik kararı var. Ancak kısaca öğrenebildiğimiz kadarıyla çete suçlaması, çıkar amaçlı suç örgütü kurma var. Ayrıntılı açıklamamız 19:03'de yapacağız.  Arkadaşlarımızdan sağlıklı bilgi alana kadar burada bekleyişimiz sürecek. Şu anda her hangi bir eylem ve yürüyüş planımız yok."
Grup Beşiktaş Köyiçi Meydanı'ndaki Kartal heykeli önünde kalabalık bir şekilde oturma eylemine devam ediyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)