BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCaroline Koç sevgilisiyle aşk tatilinde----

Caroline Koç sevgilisiyle aşk tatilinde

Caroline Koç sevgilisiyle aşk tatilinde
11 Şubat 2020 - 09:35 www.finansgundem.com

Kalp kirizi sonrası hayatını kaybeden Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç'un yeni bir aşka yelken açtığı ve o ismin de iş insanı Kamil Tatari olduğu öğrenildi.

Ocak 2016'da vefat eden Mustafa Koç'un eşi Caroline Hanım'ın dört yıl sonra kalbini hemşehrisi Kamil Tatari'ye açtığı daha önce basına yansımıştı.

Sabah gazetesi magazin yazarı Bülent Cankurt, bugün köşesinde Caroline Hanım ve aşkının tatilini yazdı. İşte Cankurt’ın köşesine taşıdığı detaylar: “Yıllara dayanan arkadaşlıkları birkaç ay önce aşka dönüşen aşıklar, ilişkilerini göz önünde yaşamaktan çekindikleri için İstanbul dışında ve yurt dışı seyahatlerinde sosyalleşiyorlar. Birbirlerine çok iyi geldikleri konuşulan çift, hafta sonu da Olimpos'taydı. Kamil Bey ile Olimpos'u ve Phaselis Antik Kenti'ni gezen Caroline Hanım, hayran kaldığı manzara ve antik kentin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Bu arada kızları Esra ve Aylin'in de onayını aldığını öğrendiğim Caroline Hanım, bakalım Kamil Bey ile aşkını ne zaman ifşa edecek?”

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ahmetdemokrat25 Şubat 2020 00:07

    konu ile ilgili değil fakat bir şey yazmak istedim..anroid chat proğramları ile gencecik kızlar saati 350-400 TL den iltişime geçerek fuhuş yapmakta. lüks yaşam peşinde koşan ve ayda 50-60 bin TL kazanan bu kızlar kolay kazanç ile sektörün büyümesine neden olmakta.kimse bunlara bu parayı nerden buldun, vergisi nerede diyen yok, ceza yokcüzi bir para cezası ile yola devam diyen bu sektör için acaba kadın kadın diyenler, pozitif diyenler, gerek resmi gerek özel kurumlar neden bu konuda bir şey yapmıyorlar acaba. hadi erkeklerin işine geliyor diyelim, kadınlar niye susuyor.galiba ekonomik  özgürlük için her yol mübah diyorlar.yazık. sözde kadınları savunan eyyamcı bir kesim var

  • Muhsin Matur20 Şubat 2020 15:11

    kamil koç gerçek oldu

  • harun13 Şubat 2020 17:17

    R.Koç un karısı evliyken, kocasını bırakıp Simaviye kaçmıştı.Demek ki onlarda böyle şeyler oluyormuş.

  • Hakan BEYSAN12 Şubat 2020 16:32

    Eğer evlilik dışı ilişkiler tepki çekmiyor,normalleşmişse millete Yaradanın kanunlarını hatırlatmak gerek

  • Bir yorumcu12 Şubat 2020 15:15

    Vay Kamil

  • Ali Bey11 Şubat 2020 23:34

    Ünlü ama bozuk magazin tiplerinden olmayan birisinin olağan ilişkisini haber yapmak iğrenç... Dayanak da yandaş yalancı Sabah gazetesi... Kendi güruhu içinde olmayan herkese Politik ticari bük atması ile meşhur yalan makinası.

  • Sinan ACARTÜRK12 Şubat 2020 13:46

    Rahmetli Mustafa koç gibi birisinin arkasından başka limanlara yelken açmakta şık değil ! Yazık.. Rahmetli hayattayken böyle bir soruya maruz kalsaydı inanırmıydı Yalan dünya yalann Aşk'ta yalan, srvgi de (bazıları için)

  • Samet Osmanoğlu11 Şubat 2020 17:03

    Eski haberi ısıtıp ısıtıp halka sunmayın.

  • mert umut 11 Şubat 2020 15:25

    kriz yazmayı öğrenememiş gazeteci kişisi başkalarının özel hayatlarını geçmişlerini karıştırarak haber yapmaya çalışmış

  • Sinan ACARTÜRK12 Şubat 2020 13:44

    Rahmetli Mustafa Koç'a hayattayken böyle bir şey sorulsaydı inanırmıydı acaba !. Yalan Dünya yalann.. Biz eşini kaybedip, yüreğini başka birine açmayan değerli insanları da tanıyoruz Sağlıcakla..