BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisCardtek, Orecle'dan transfer yaptı----

Cardtek, Orecle'dan transfer yaptı

Cardtek, Orecle'dan transfer yaptı
29 Mayıs 2012 - 13:37 www.finansgundem.com

Cardtek Grup, Oracle’dan IT sektörünün deneyimli isimlerinden birini transfer etti.

Cardtek Grup, Oracle’dan IT sektörünün deneyimli ismi Ahmet Sarı’yı bünyesine kattı. Sarı, Cardtek Grup’da İş Ortakları Yönetimi Direktörü olarak görev alacak…
IT sektöründe bugüne kadar ulusal ve uluslarası şirketlerde farklı görevler alan Ahmet Sarı, Haziran ayı itibarıyla Cardtek Grup ailesine katıldı. Sarı, Grup bünyesinde, İş Ortakları Yönetimi Direktörlüğü’nü yürütecek.
İş hayatına 1999 yılında Siemens Nixdorf’ta başlayan Sarı, 2003 yılına kadar aynı gruptan ayrılan Wincor Nixdorf GmbH ‘da, proje yönetimi ve satış sonrası hizmetlerde değişik görevlerde bulundu. Askerlik görevini tamamladıktan sonra 2004-2006 yılları arasında Hesmak Bilgisayar ve Kont Bilişim gibi sektörün tanınan firmalarında operasyonel sorumluluklar aldı.
2006 yılında Oracle Türkiye İş Ortakları ekibine katılan Ahmet Sarı, son 6 yıl boyunca Oracle’ın Türkiye’deki kanalını geliştirmek için çalıştı. ISV ( Independent Software Vendor) ve VAD ( Value Added Reseller) Yöneticisi görevlerini yürüttü. Son olarak Kanal Satış Yöneticisi sorumluluğunu taşımaktaydı.
Ahmet Sarı, Cardtek Grup ailesine katılmasının ardından, grubun diğer iş ortakları ile olan ilişkilerinde deneyimleri sayesinde şirketin büyümeye yönelik stratejisinde kilit rol oynayacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)