BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCardFinans’tan 200 TL’lik ParaPuan kampanyası----

CardFinans’tan 200 TL’lik ParaPuan kampanyası

CardFinans’tan 200 TL’lik ParaPuan kampanyası
20 Aralık 2016 - 17:34 www.finansgundem.com

CardFinans müşterileri hediye verirken ParaPuan kazanıyor! Aralık ayında CardFinans’la alışveriş 200 TL değerinde ParaPuan kazandırıyor

CardFinans, müşterilerinin yeni yılını ParaPuan kampanyası ile kutluyor. Yeni yıl öncesi yoğunlaşan hediye alışverişlerini CardFinans’larıyla gerçekleştirenler, bankalarından hediye olarak 200 TL’ye varan ParaPuan kazanıyor.

Kampanyaya kaydolup QNB Finansbank bireysel kredi kartlarıyla 31 Aralık’a kadar giyim, kozmetik, elektronik ve restoran sektörlerinde alışveriş yapanlar,tek seferde her 100 TL ve üzeri alışverişlerine 10 TL, toplamda 200 TL değerinde ParaPuan elde ediyor.Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce YENIYIL yazıp 2273’e göndermek yeterli. ParaPuanlar’ın son kullanım tarihi ise 31 Ocak 2017.

QNB Finansbank Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Koraş, yeni yılda ufak da olsa herkesin bir hediye beklentisi olduğundan hareket ettiklerini belirterek “Biz hediye alışverişlerinde müşterilerimizi desteklemek ve onlara böylece bir hediye sunmak istedik” dedi.

Kampanyanın reklam filmi “Küçük bir aşk masalı” şarkısı eşliğinde tek bir oyuncuyla hem kadının hem erkeğin duygularını yansıtıyor. bir yandan da “alışverişin iki yüzü var” diyerek CardFinans’ın 200 TL’lik ParaPuan kampanyasına gönderme yapıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)