BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇanakkale Boğazı'nda kaza----

Çanakkale Boğazı'nda kaza

Çanakkale Boğazı'nda kaza
27 Haziran 2015 - 02:27 www.finansgundem.com

Çanakkale Boğazı'ndan geçen bir tankerle yolcu gemisi Gelibolu önlerinde çarpıştı

Çanakkale Boğazı'nda yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Bir yolcu gemisiyle akaryakıt  tankerinin çarpışması sonucu boğaz çift yönlü trafiğe kapatıldı

Alınan bilgiye göre, Yunanistan'dan İstanbul'a giden 162 metre  boyundaki Malta Bayraklı "Louis Crıstal" isimli yolcu gemisi ile Rusya'nın Tuapse  Limanı'ndan Malta'ya yolculuk yapan 182 metre boyundaki Marshall Adaları bayraklı  "STİ Pimlico" isimli tanker, Çanakkale Boğazı'nın Gelibolu Feneraltı mevkisi  önlerinde çarpıştı. Kazanın ardından Boğaz, çift yönlü olarak transit gemi  geçişlerine kapatıldı.

Ölen ya da yaralananın bulunmadığı kaza nedeniyle bölgeye güvenlik  amacıyla Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait römorkörler gönderildi.

Gemilerde batma tehlikesinin bulunmadığı, "STİ Pimlico" isimli  tankerde, kaza sırasında balast tankının patlaması nedeniyle 15 derecelik açıyla  yan yatma meydana geldiği öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)