BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÇağlar BJK davasında ifade verdi mi?----

Çağlar BJK davasında ifade verdi mi?

Çağlar BJK davasında ifade verdi mi?
03 Ekim 2012 - 16:55 www.finansgundem.com

İki hafta önce BJK eski yöneticileri ifade verdi. O dönemde Beşiktaş yönetiminde olan Can Akın Çağlar ifade verdi mi?

FİNANSGÜNDEM- ÖZEL
Beşiktaş eski Başkanı Yıldırım Demirören ile kurmayları Murat Aksu ve Kıvanç Oktay, 2005-07 arası muhasebe kayıtlarında usulsüzlük yapıldığı iddiası ile açılan dava için geçen hafta ifade verdi. Vergi Usul Kanunu'na muhalefet ile suçlanan Demirören, "Bu işlerle amatör olarak ilgileniyoruz. Çoğu zaman cebimizden para veriyoruz. Yoğunluktan hata yapılmış olabilir. Tespit edildiğinde de gerekli ödeme yapılmıştır. Beraatimi talep ediyorum" dedi. Duruşma ertelendi.
Aynı davada ifade veren eski yöneticilerden Murat Aksu ise suçlama ile ilgisi bile bulunmadığını belirterek, "2004-06 arası Hukuk İşleri’nden sorumluydum. Beraatimi talep ediyorum" ifadesini kullandı.
İstanbul 6. Asliye Ceza Mahkemesi'nce yürütülen davada kendisini savunan Kıvanç Oktay da, "Görevim sırasında sportif faaliyetlerden sorumluydum. Zaten mali konularda yetkim de yoktu. Hata yapılmış olabilir ama kasıtlı bir şey yok. Beraatimi talep ediyorum" diye konuştu.
CAN AKIN ÇAĞLAR İFADE VERDİ Mİ?
Bankacılık çevrelerinde konuşulan asıl konu o dönem Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan dönemin Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar'ın aynı davada ifade verip vermediği. Haber, spor basını tarafından takip edildiği için Çağlar'ın ifade verip vermediği haberlerde yer almadı. Finans Gündem' i arayan bazı kaynaklar, Çağlar'ın Ankara'da özel olarak ifade vermiş olabileceğini söyledi.Çağlar bu dava ile ilgili ifade vermişse BDDK üyeliğinin önümüzdeki dönemde tehlikeye düşebileceği konuşuluyor. finansgundem.com

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)