BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Bütçeyi artırmaya çalışıyoruz'----

'Bütçeyi artırmaya çalışıyoruz'

'Bütçeyi artırmaya çalışıyoruz'
28 Kasım 2012 - 16:46 www.finansgundem.com

Galatasaray Başkanı Aysal, "Bütçeyi 400 - 500 milyon dolarlara çıkartmaya çalışıyoruz" dedi

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Galatasaray’ın 200 - 250 milyon dolarlık bütçesi var. Biz bu bütçeyi 400 - 500 milyon dolarlara çıkartmaya çalışıyoruz. Eğer kontratlar böyle gerekirse, taraftarımız bunu isterse biz o çatıyı kapatırız. Oraya 8 - 10 milyon dolar harcamak Galatasaray’ın yapamayacağı bir iş değildir. Çok rahat yaparız." diye konuştu.
Galatasaray TV'de katıldığı programda soruları yanıtlayan Aysal, "Galatasaray Store'nın satış noktalarının arttırılmasından ziyade satış tekniğini arttırmak istiyoruz. Örneğin modern teknolojilerde internetin yeri çok büyük. İnternet satışlarını daha rahat nasıl yapabiliriz, taraftarımıza bunu nasıl sunabiliriz biz bugün bu çalışmayı yapıyoruz. Günümüzde Selamiçeşme'ye, Topkapı’ya gidip mal almaya gerek yok. Esas çalışmamız ürünü taraftarımıza en kolay nasıl ulaştırırız onun üzerine. Ancak yine bunların yanında yeni satış noktalarına ihtiyacımız olursa herkesin içi rahat olsun mağaza açmaktan çekinmeyiz." dedi.
Aysal şunları söyledi: "Büyük kulüpler devletler gibidir, devamlılık esastır. Ancak devamlılığın esası başkanlarda değil kurumsal yapılardadır. Ben kurumsal yapıyı doğru dürüst kurabilirsem esas başarım budur. Esas başarılar şampiyonluk filan değildir. Bu kurumsallaşma oluşursa zaten başarı gelecektir. O zaman başkanın benim olmam yada başka birinin olması önemli değil. Bir başkana mutluluk getirecek şey yaptığı yatırımın kendisinden sonra gelenler tarafından çözülmemesidir. Bunu hissedersem aday olmam ama aksi olursa tabii ki aday olurum. Benim en büyük amacım Galatasaray başkanlığını bıraktıktan sonra bu sistemin korunmasıdır. Bu kurumsallığın korunmasıdır. Bizim yönetim kurulu olarak bu çatı konusunu defalarca irdeledik. Bu stadın çatısının kapatılması sosyal felaketlerde orasının bir açık hava oteli olması için gerekli. Oynanacak maçların yüzde 95’inde UEFA buna izin vermiyor. Onun dışında çimlerimizin yetişmesi için çatının açık olması gerekli. Hem hava hem güneş alımının artması lazım. Işık arttırımı için çalışıyoruz. Dolayısıyla bizim önceliğimiz şu anda çatının kapanması değil. Stadımız şu anda çok yeni. Beton oturma yapıyor. İki, iki buçuk santimetre kadar."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)