BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBülent Arınç'tan flaş FETÖ açıklamaları----

Bülent Arınç'tan flaş FETÖ açıklamaları

Bülent Arınç'tan flaş FETÖ açıklamaları
23 Kasım 2017 - 10:04 www.finansgundem.com

Özel bir kanalda röportaj veren Bülent Arınç gündeme ilişkin soruları yanıtladı. 15 Temmuz'a gelinen süreçte yaptığı açıklamalar da sorulunca Arınç, "Silahlı bir örgüt olabileceğini düşünmemiştim" yanıtını verdi.

AK Parti kurucuları arasında yer alan Bülent Arınç, 15 Temmuz'daki kanlı darbe girişiminden sonra siyasetten uzak kalmıştı.

Son dönemlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı karelere girmeye başlayan Arınç, Habertürk'te Kübra Par'ın sorularını yanıtladı.

"SİLAHLI BİR ÖRGÜT OLABİLECEĞİNİ..."

"Bülent Arınç, 15 Temmuz'a giden bu süreçte, bu yapının güçlenmesini cesaretlendirecek bir takım açıklamalar yapmış olabilir mi?" sorusunua yanıt veren Arınç, FETÖ'nün silahlı bir örgüt olabileceğini düşünmediğini ifade etti.

Bülent Arınç, "Cemaat, camia, Fetullahçılar diye bilinen bu örgütün, silahlı bir örgüt olabileceğini düşünmemiştim." diye konuştu.

SİYASETE DÖNECEK Mİ

Arınç, aktif siyasete dönüp dönmeyeceğinin sorulması üzerine kendisinin AK Parti'nin kurucuları arasında olduğunu hatırlattı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir23 Kasım 2017 18:49

    bu adama hiç kimse dur demeyecekmi arkadaş.resmen milletle kafa buluyor.adam haktan hukuktanda korkmuyor.her yediği nane basında çarşaf çarşaf yayında.sanki hiç bir şey yapmamış gibi hala konuşuyor.

  • alp23 Kasım 2017 10:33

    günahmı bilmem ama bir şeyi itiraf edeyim...bu adamı görünce allahtan MİDEM BULANIYOR...