BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu kez Suriye İsrail'i vurdu----

Bu kez Suriye İsrail'i vurdu

Bu kez Suriye İsrail'i vurdu
07 Mayıs 2013 - 16:30 www.finansgundem.com

Örgüt adına konuşan başkan Beşar Esad rejiminin kendilerine İsrail’e saldırmak için onay verdiğini açıkladı

Suriye’den İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri’ne yönelik dün akşam saatlerinde başlayan top atışları bu sabah da devam ederken, merkezi Şam’da bulunan Filistin Halk Kurtuluş Cephesi – Genel Komuta örgütünden “yeşil ışık” açıklaması geldi.
Merkezi Suriye’nin başkenti Şam’da bulunan örgüt adına bir açıklama yapan Enver Raca, İsrail’in hava bombardımanlarının ardından Beşar Esad rejiminin kendilerine İsrail’e saldırmak için onay verdiğini açıkladı.
Raca, hedeflerinin Golan Tepeleri’nde bulunan İsrail hedefleri olacağını belirtirken Şam hükümetinin bu yeşil ışığı kendilerine hangi kanaldan ulaştırdığını söylemedi.
Öte yandan İsrail ordusundan bugün yapılan açıklamada sabah saatlerinde Suriye’den ateşlenen bir topun Golan Tepeleri’nde bir açık alana isabet ettiği, herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.
Böylece son 24 saat içinde Golan Tepeleri üçüncü kez Suriye’den yapılan atışlarla vurulmuş oldu. Dün de Suriye topraklarından ateşlenen iki füze İsrail tarafındaki açık alanlara isabet etmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)