BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBrexit anketi sonrası altın sert düştü!----

Brexit anketi sonrası altın sert düştü!

Brexit anketi sonrası altın sert düştü!
20 Haziran 2016 - 08:10 www.finansgundem.com

Altın, İngiltere'de AB oylaması için "kalma" taraftarlarının ağır bastığını gösteren anket sonrası sert düştü

Altın fiyatları, tarihi referandum öncesi İngiltere'de Avrupa Birliği'nde (AB) kalma taraftarlarının ağır bastığını gösteren anketin ardından, güvenli liman niteliğindeki varlıklara talebin zayıflaması sonrası sert düştü.

Altının onsu yüzde 1.1 düşüşle 1,284.91 dolara kadar düştükten sonra, Singapur saati ile 09:11'de 1,286.43 dolara geldi. Bunun sonucu, ons altının bu yılki kazancı yüzde 21'e geriledi.

Altın, 23 Haziran'da düzenlenecek referandumda İngiltere halkının AB'den ayrılma (Brexit) kararını verebileceği endişeleri ile son üç haftada yukarı yönde hareket etti ve yaklaşık iki yılın en yüksek seviyesini gördü. Survation'ın The Mail on Sunday için düzenlediği anket, AB'de "kalma" yanlılarının yüzde 45 ve "ayrılma" taraftarlarının ise yüzde 42 olduğunu gösterdi. Geçen hafta AB yanlısı milletvekili Jo Cox'un öldürülmesi, Brexit yanlılarının kazanacağına ilişkin beklentileri düşürmüştü.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)