BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBozlu Holding yatırımlarına devam ediyor----

Bozlu Holding yatırımlarına devam ediyor

Bozlu Holding yatırımlarına devam ediyor
09 Ekim 2014 - 16:10 www.finansgundem.com

Raylı sistemler ve çelik işleme alanlarında faaliyet gösteren Solentek, Eskişehir’de gerçekleştireceği yatırımla faaliyet alanını genişletiyor

Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu raylı sistemler ve çelik işleme alanlarında faaliyet gösteren Solentek, Eskişehir’de gerçekleştireceği yatırımla faaliyet alanını genişletiyor. Coğrafi konumu sebebiyle tercih edilen Eskişehir’de gerçekleştirilecek yük vagonu üretimi ve bakımı ile Türkiye yanı sıra Avrupa pazarına da hizmet veriyor olacak.

Yatırım finansmanını kendi öz sermayesi ile karşılamayı planlayan Solentek, yük vagonu üretimi ve vagon bakımı süreçlerini dünyadaki en son teknoloji ile gerçekleştirecek. Yatırım tamamlandığında yılda 1000 adet yeni vagon imalatı ve 2500 adet vagon bakım ve tadilatı yapılacak. Altyapı çalışmaları tamamlanarak yatırımın 2017 yılında faaliyete geçirilmesi planlanmakta.

“Ülkemizin uzun vadeli potansiyeline inanıyoruz”

Bozlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bozluolçay “Ülkemizde katma değeri yüksek ürünleri üreterek çalışmalarımızı sürdürürken, yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyor, yurt içi ve yurt dışındaki fırsatları takip ediyoruz. Türkiye’nin potansiyeline inanıyor bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa fabrikasında üretilen vagonların tasarımını da gerçekleştirerek bir ilke imza atan Solentek, Eskişehir’deki fabrikasında da yenilikçi yaklaşımına devam edecek.” şeklinde konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)