BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBozdağ'dan, İnce'ye Gülen yanıtı----

Bozdağ'dan, İnce'ye Gülen yanıtı

Bozdağ'dan, İnce'ye Gülen yanıtı
18 Mayıs 2018 - 13:15 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Fetullah Gülen'in ABD'den iadesine ilişkin açıklamasına yanıt verdi.

Bekir Bozdağ şöyle konuştu:

''Türkiye, 15 Temmuz darbe teşebbüsü dahil pek çok suçun bir numaralı faili terörist başı Gülen'i ABD'den usulüne uygun talep etmiştir. Sayın İnce, siz alenen yalan söylüyorsunuz ve ABD'den arayan her kimse onun ağzından utanmadan ülkenize iftira ediyorsunuz. Sayın İnce, unutma ki Türk halkı başka ülkeden telefonla arayanların kullandığını, kukla olarak görür. Kuklaları da Cumhurbaşkanı seçmez."

MUHARREM İNCE NE DEMİŞTİ?

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, Kırklareli'deki mitingde yaptığı konuşmada ''3 ay sonra ABD'den FETÖ'yü isteyeceğiz dedim dün. Dün ABD'den bana haber geldi; 'Muharrem İnce sen böyle diyorsun ama henüz Türkiye Cumhuriyeti usulüne uygun şekilde iadesini istemedi.' Sizce neden istemedi? İstemez, konuşur diye korkar. Ey aziz Türk milleti, kandırılma. Sen oynanan filme kanma. 2 sene geçmiş daha istememiş bile'' ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Lkose18 Mayıs 2018 20:16

    ABD makamları iddialara göre değil delillere göre hüküm verirler. Delil varsa iade gündeme gelebilir. Dokumanlarda hukukî delil yerine Siyasi iddialar varsa iade olmaz. Net.

  • kıro18 Mayıs 2018 16:32

    neden istenmediğini herkes biliyor