BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBorfin'de eğitim rallisi başlıyor----

Borfin'de eğitim rallisi başlıyor

Borfin'de eğitim rallisi başlıyor
08 Kasım 2010 - 12:07 www.finansgundem.com

Borfin, Aralık ayında 5 yeni eğitimle katılımcıların yeni yatırım fırsatlarına yönelik ufuklarını açıyor

Yıl sonuna girerken yeni yatırım fırsatlarını nasıl yakalayabileceğinizi biliyor musunuz?
Borfin, küresel piyasalarda tansiyonun yükseldiği, borsanın zirvede olduğu ve  şirketlerin bilançolarını bağlama sürecine girdiği bir dönemde katılımcıların web ortamında eğitim ihtiyaçlarını karşılıyor.
Borfin, Aralık ayında açacağı yeni eğitimler ile katılımcıların piyasalara yönelik ufuklarını açarken yılların tecrübeli isimlerinin bilgi birikimlerini de katılımcılara ulaştırıyor. Borsa, finans ve eknomi eğitim portalı Borfin, Aralık ayında 5 yeni eğitim düzenleyecek.
Katılımcılara;

- Vadeli Piyasalar Eğitimi,
- Mali Analiz Teknikleri Eğitimi,
- Mum Grafikleriyle Teknik Analizi,
- Sabit Getirili Temel Düzey Eğitimini,
- Bollinger Bantları Eğitimi
piyasa profesyonellerinden web ortamında ve videolu olarak sunacak.

İŞTE ARALIK AYINDA AÇILACAK EĞİTİMLER...

YENİ YATIRIM FIRSATLARINDAN HABERDAR MISINIZ?
ATEŞAN AYBARS'LA "VADELİ PİYASALAR" EĞİTİMİ
Küresel kriz öncesi muhteşem bir yükseliş sergileyen emtia piyasaları krizin ardından ciddi bir gerilemeye sahne oldu ve olağanüstü yatırım fırsatları ortaya çıktı. Kriz sonrası yapısal değişimlerin emtia fiyatlarını önemli ölçüde değiştirdiği bu süreçte yatırımcıların gerekli bilgi ile donanması ve fırsatlara karşı konumlanması şart. Bu eğitimin amacı, VOB ve yurtdışı vadeli piyasalarla ilgili temel kavramların anlaşılması ve yatırım stratejilerinin akılcı kullanımının yanısıra reel sektörün emtia fiyatlarındaki oynaklıktan kaynaklanan girdi maliyetlerinin yönetilebilmesi.  Yılların tecrübesi Ateşan Aybars, bilgi birikimini katılımcılarla paylaşacak

ŞİRKETLERİN GERÇEK MALİ DURUMUNU BİLANÇOLARDA NASIL GÖRECEĞİNİZİ BİLİYOR MUSUNUZ?
CAHİT YILMAZ İLE "MALİ ANALİZ TEKNİKLERİ" EĞİTİMİ
Şirketlerin mali tablolarını anlayıp yorumlayabilmek, başta şirket hissedarları ve yöneticileri olmak üzere şirketlerle ticari ilişkisi içinde olan tüm tarafların (bankacılar ve diğer finans şirketleri çalışanları dahil) ve tabii ki hisse senedi yatırımcılarının oluşturduğu geniş bir grubun ilgi alanına girer. Şurası bir gerçek ki, doğru bilgileri içeren mali tablolar ile şirketin mevcut durumunu yüzde 100’e yaklaşan oranda açıklamak mümkün. Şirketin geçmişine ilişkin bilgilere sahip olduğumuzda, geleceği yorumlamamız da mümkün olabilecek. Bu eğitimde sadece hisse senedi yatırımcılarını değil şirket sahiplerini ve yöneticilerini de hedefleyen bir sunum yapılmakta. Amaç, şirketin gerçek durumunu gösteren bilgilere nasıl ulaşılacağını göstermek. Bu bilgilere sahip olan yatırımcılar iyi şirketi diğerlerinden ayırabilirken, şirket yöneticileri de şirketlerini daha iyi izleyebilecek ve ortaya çıkan sonuca göre hareket edebilecek. Aynı şekilde kredi analizi yapmak durumunda olan Finans sektörü çalışanları da şirketin kredibilitesini tespit edebilecek.

HİSSE SENETLERİNDE VE FOREX PİYASALARINDA ALIM SATIM KARARLARI NASIL VERİLİYOR?
AHMET MERGEN'LE "MUM GRAFİKLERİYLE TEKNİK ANALİZ" EĞİTİMİ
Yatırım kararlarını vermeden önce yatırım yapılacak alandaki ( senetler, endeksler, pariteler veya vadeli işlemler olsun ) fiyat hareketlerinin klasik "Teknik Analiz" dışında bir yöntemle incelenmesi alternatif bir bakış açısı vermesi açısından önemli. Yılların birikimi Ahmet Mergen bu alanda şimdiye kadar pek bilinmeyen yada dağınık halde bulunan bilgileri bir paket halinde toplayarak katılımcılarla paylaşıyor. Verdiği bilgileri Türk ve dünya piyasalarından örneklerle zenginleştirerek herkesin anlayacağı bir dilde veriyor.

GÜVENLİ VE RİSKSİZ YÜKSEK KAZANÇ MÜMKÜN MÜ?
KUTALMIŞ KESKİN İLE SABİT GETİRİLİ TEMEL DÜZEY EĞİTİMİ
Türkiye’de veriler sabit getirili yatırımların az risk ile iyi bir performans sunabildiğini gösteriyor. Yatırımcıların güvenli sabit getirili yatırım dünyasında doğru adımlar atmasını sağlayacak Kutalmış Keskin’in bu ilk eğitimini sektörde bulunan herkesin takip etmesinde fayda var. Katılımcılar bu eğitim ile bono tahvil gibi menkul kıymetleri ve bu kıymetlerin işlem gördüğü piyasaları, mevduat gibi sabit getirili alternatifler hakkında bilgi sahibi olacak ve sabit getirili yatırım yaparken nasıl davranılması gerektiğini öğrenecek.

KARIŞIK ORTAMLARDA NASIL KARAR VERİRSİNİZ?
AHMET MERGEN İLE "BOLLİNGER BANTLARI" EĞİTİMİ
Karışık ortamlarda karar vermede zorlanıyor yada stres altında kalıyorsanız bu eğitim size yardımcı olabilir. Borsada fiyatlar hareketlenmeden önce almak ve hareketlendikten sonra da nerede satmak gerektiği konusunda bilgiye ihtiyacı olanların kaçırmaması gerekiyor. Bu eğitimle piyasanın verdiği işaretleri daha iyi yorumlamayı öğreneceksiniz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)