BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBlackRock'tan 3.22 milyar dolarlık satın alım----

BlackRock'tan 3.22 milyar dolarlık satın alım

BlackRock'tan 3.22 milyar dolarlık satın alım
01 Temmuz 2024 - 08:15 www.finansgundem.com

BlackRock, İngiltere'de faaliyet gösteren veri sağlayıcısı Preqin için 3,22 milyar doları gözden çıkardı. Şirket, yasal onaylar beklenirken anlaşmanın yıl sonundan önce tamamlanmasını bekliyor.

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, İngiltere'deki veri sağlayıcısı Preqin'i 3,22 milyar dolarlık bir anlaşmayla satın almayı kabul etti.

BlackRock yaptığı açıklamada, özel sektöre ait Preqin'i 2,55 milyar pound nakit karşılığında satın almayı kabul ettiğini duyurdu. Şirket, yasal onaylar beklenirken anlaşmanın yıl sonundan önce tamamlanmasını bekliyor.

BlackRock, Preqin'i bağımsız bir hizmet olarak sunmaya devam etmeyi ve aynı zamanda varlık yöneticisinin Aladdin tescilli yazılımıyla birlikte kullanarak "önde gelen bir özel piyasalar teknolojisi ve veri sağlayıcısı yaratmayı" amaçlıyor.

2003'te kurulan Preqin, özel sermaye, hedge fonlar, altyapı, gayrimenkul ve doğal kaynaklar varlık sınıfları hakkında veriler sunmanın yanı sıra en iyi performans gösteren özel sermaye ve girişim sermayesi fon yöneticilerinin sıralamalarını yayınlayarak küresel alternatifler piyasasına odaklanıyor. Şirket, çoğunluğu Asya-Pasifik bölgesinde olmak üzere dünya çapında yaklaşık 500 araştırmacı istihdam etmekte.

BlackRock en büyük Bitcoin fonu ünvanına göz kırptı

 

BlackRock CEO’sundan ‘emeklilik krizi’ uyarısı

 

BlackRock'tan dev satın alma

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)