BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Birlikte dönüyorlar"----

"Birlikte dönüyorlar"

Birlikte dönüyorlar
26 Eylül 2013 - 23:53 www.finansgundem.com

İtalyan basınından Galatasaray için flaş iddia...

İtalyan basınında çıkan haberlerde ağız birliği edilmişcesine Roberto Mancini'nin 24 saat içinde Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olarak resmen açıklanacağı yazıldı.] [Sonra Oku]İtalyan basınında çıkan haberlerde ağız birliği edilmişcesine Roberto Mancini'nin 24 saat içinde Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olarak resmen açıklanacağı yazıldı.
İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'nin eski teknik direktörü Mancini'nin, yaz boyunca kafasını toplayıp geleceğine yönelik kariyer planlaması yaptığı ve Galatasaray ile birlikte yeni bir maceraya atılmak için hazır olduğu ifade edildi.
Fatih Terim'in yerine düşünülen ilk isim Jupp Heynckes'ten beklediği yanıtı alamayan Galatasaray'ın bunun üzerine rotasını Roberto Mancini'ye çevirdiği kaydedildi.
Haberlerde İtalyan teknik adamın alacağı yıllık ücret ve sözleşme süresi üzerine ait herhangi bir detaya yer verilmedi.(Sporx)
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)