BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBirliğe kadın üye ----

Birliğe kadın üye

Birliğe kadın üye
12 Nisan 2011 - 12:05 www.finansgundem.com

Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, Türkiye Sigorta Şirketleri Birliği’ne şimdiye kadar seçilen ikinci kadın yönetim kurulu üyesi oldu.

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği’nin Birlik Organları seçim sonuçlarına göre Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan en yüksek 2. oy çokluğu ile Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Birliğe daha önce 2001-2003 yılları arasında kadın yönetici olarak Başak Sigorta Genel Müdürü Muzaffer Bilgili girmişti. Mine Ayhan Birliğe giren ikinci kadın yönetici olarak önemli bir başarıya imza attı.
Seçildiği görevin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Ayhan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türk Sigorta sektörüne hizmet edebilmek, daha da geliştirebilmek için elimizden geleni yapacağız. Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği bu sektörün mihenk taşıdır, bu kurumun içerisinde görev alıyor olmaktan son derece mutluyum, önümüzde ki süreçte Başkanımızın liderliğinde tüm Yönetim Kurulu Üyeleri olarak sektörümüz için önemli çalışmalar yapılmasına katkıda bulunacağız.” dedi.
20 YILLIK TECRÜBE
Sigortacılık sektöründe önemli bir tecrübeye sahip olan Mine Ayhan, Yapı Kredi Sigorta’da yaklaşık 15 yıl boyunca çeşitli departmanlarda görev aldıktan sonra, Teknik ve Acentelerden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, TEB Sigorta Teknik, Reasürans, ve Hasar departmanlarından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı, Allianz’da Key Accounts Grup yöneticiliği görevlerini yürüttü. 27 Temmuz 2009 tarihinde Teknik ve Reasürans’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Generali ailesine katılan Mine Ayhan 1 Şubat 2010 tarihi itibariyle Genel Müdür olarak görevine devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)