BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBinlerce insan saldırıyı protesto ediyor----

Binlerce insan saldırıyı protesto ediyor

Binlerce insan saldırıyı protesto ediyor
11 Ekim 2015 - 12:01 www.finansgundem.com

Hayatını kaybedenler için Ankara'da "anma ve uğurlama" töreni düzenleniyor

Dün Ankara'da düzenlenecek olan Barış Mitingi öncesi düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anma ve uğurlama töreni düzenleniyor.

CHP ve HDP milletvekilleri de anma töreni için Sıhhye Meydanı'nda bulunuyor. Teslim edilen cenazeler Sıhhiye Meydanı'na götürülüyor. Tren Garı çevresindeki gerginlik devam ederken, kalablık grup, Sıhhiye'de toplanıyor.



Ankara TCDD garı önünde katliamın gerçekleştiği yere karanfil bırakmak isteyenler, polislerin engellemesi ile karşılaştı. Olay mahalli çevresine barikat kuran emniyet güçleri, incelemelerin sürmesi nedeniyle karanfil bırakmak için gelenlerin hepsinin alana giremeyeceğini söyledi. Çiçek bırakmak için gelenler Tren Garı meydanına giremeyince gerginlik yaşandı. Alanda TOMA araçları ile bekleyen Çevik Kuvvet polisleri kalabalığı engelledi.



Sıhhiye Meydanı'nda düzenlenecek saldırıda ölenleri anma ve uğurlama törenine HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ da katılıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)