BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBill Gates'in 80 bin TL'lik Bodrum tatili----

Bill Gates'in 80 bin TL'lik Bodrum tatili

Bill Gates'in 80 bin TL'lik Bodrum tatili
28 Temmuz 2021 - 13:01 www.finansgundem.com

Microsoft’un kurucusu Bill Gates, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda Bodrum'a geldi. Tatil beldesindeki bir restoranda yemek yiyen Gates, 80 bin TL'lik hesap ödedi.

Rus milyarderlerin ardından bu kez de Microsoft'un kurucusu Bill Gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesine geldi. Gates, yanındaki altı arkadaşı ile birlikte, Mandarin Oriental'ın içindeki et restoranına gitti. Gates ve arkadaşları, 80 bin liralık hesap ödedi.

Ziyaretini gizli tutan ve basına yakalanmamayı başaran Gates, ardından mekandan ayrılıp teknesine geçti. Gates'in teknesinin Süveyş Kanalı yakınlarında olduğu öğrenildi.

BİLL GATES'İN SERVETİ

Amerikalı girişimci Bill Gates, iki kişilik olan şirketi Microsoft'u başta bir yazılım şirketine dönüştürdü. 20. yüzyılın son döneminde en başarılı şirketlerden biri olan Microsoft, 2 trilyonluk piyasa değerine ulaşarak Apple'dan sonra bu rekoru kıran ikinci şirket oldu. Bill Gates' kişisel serveti ise 146 milyar dolar. Bu serveti ile Gates, dünyanın en zenginler listesinde ilk sıralarda yer alıyor.

Bill Gates'in karanlık yüzü 

Bill Gates'in önerdiği 5 kitap!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)