BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiBilgisayar devi Dell’e iki yeni talip ----

Bilgisayar devi Dell’e iki yeni talip

Bilgisayar devi Dell’e iki yeni talip
25 Mart 2013 - 15:35 www.finansgundem.com

Dell, geçen ay açıkladığı satın alma teklifine taliplerinin bulunduğunu teyit etti

Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden biri olan Dell, geçen ay açıkladığı 24 milyar dolarlık satın alma teklifine alternatif taliplerinin bulunduğunu teyit etti.
Bir süredir Dell’in bazı hissedarlarının daha önce yapılan tekliften menün olmadıkları ve başka tekliflerin de gelebileceği iddia ediliyordu. Şirketten yapılan açıklamada iki yeni talibin yatırım kuruluşu Blackstone ve yatırımcı Carl Icahn olduğu kaydedildi.
Şirkete yapılan geçen ayki teklifi CEO Michael Dell ve Silver Lake Partners yapmışlardı. Bu teklifte şirket hissedarlarına hisse başına 13.56 dolarlık ödeme yapılması öngörülmüştü. Michael Dell yeni tekliflerin de şirket tarafından değerlendirileceğini belirtti.
Şirketin açıklamasına göre teklifler konusunda değerlendirmeyi 4 bağımsız direktörden oluşan kurul yapacak. Yapılan her iki teklifin de önceki tekliften iyi olarak değerlendirilebileceği belirtiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)