BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBİDESHİ TRİNİDAD & TOBAGO'YA GİDİYOR----

BİDESHİ TRİNİDAD & TOBAGO'YA GİDİYOR

BİDESHİ TRİNİDAD & TOBAGO'YA GİDİYOR
25 Haziran 2009 - 00:41 www.finansgundem.com

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre Citibank Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Steve Bideshi memleketine dönüyor. Peki, Bideshi nereli ve ne için gidiyor?

Bideshi, memleketi Trinidad & Tobago’ya gidiyor Citibank Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Steve Bideshi, Citibank'dan geçici bir süreyle ayrılarak ülkesine geri dönüyor. Edindiğim bilgilere göre Bideshi, Citi'deki görevine üç yıl süreyle ara vererek, bu süre zarfında ülkesi Trinidad & Tobago'da Maliye Bakanlığı ve Merkez Bankası için danışman olarak çalışacak. Bu üç yıllık ayrılık süresi içinde Bideshi, Türkriye’deki uygulamayla söylersek ‘ücretsiz izinli” sayılacak. Steve Bideshi kariyerine 1982 yılında Citi'de Kurumsal Bankacılık alanında başladı ve 1994 yılında Trinidad'da ülke yöneticisi görevine getirildi. 2004 yılında Türkiye'ye gelen Steve Bideshi döneminde Citibank, Türkiye'deki büyüme hızını artırdı. Bu süre içerisinde yapılan en önemli atılım ise Akbank'ın yüzde 20 hissesi satın alınarak stratejik ortak olunmasıydı. Steve Bideshi, görev devir teslim sürecinin sorunsuz geçmesi için Türkiye'deki görevinden 1 Eylül 2009 tarihi itibari ile ayrılacak. Yerine ise kimin geleceği henüz belli değil. Ancak Citibank yetkilileri Bideshi’nin yerine atanacak ismin kısa bir süre içinde açıklanacağını bildiriyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)