<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBiden'dan Gazze mesajı: Bu savaş sona ermeli----

Biden'dan Gazze mesajı: Bu savaş sona ermeli

Biden'dan Gazze mesajı: Bu savaş sona ermeli
28 Ekim 2024 - 22:35 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, Gazze'de olası ateşkes süreci için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, "Gazze'de bir ateşkese ihtiyacımız var. Bu savaş sona ermeli." dedi.

ABD Başkanı Joe Biden, memleketi Delaware eyaletinin Wilmington kentinde, erken oy kullanma işleminin ardından basın mensuplarına gündemi değerlendirdi.

Joe Biden, Gazze'de olası ateşkes süreciyle ilgili çalışmaya devam ettiklerini aktararak, "Gazze'de bir ateşkese ihtiyacımız var. Bu savaş sona ermeli." ifadesini kullandı.

İsrail'e verdiği koşulsuz destek dolayısıyla yoğun şekilde eleştirilen Biden yönetiminin, seçimlerde nasıl bir performans göstereceği ve özellikle Amerikalı Müslümanlar ile Arapların yoğun olarak yaşadığı Michigan eyaletinde nasıl bir tablonun ortaya çıkacağı merak ediliyor.

İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 43 bin 20'ye, yaralı sayısının da 101 bin 110'a yükseldiği kaydedildi.

Enkaz altında halen binlerce ölünün olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Biden başkanlık seçimleri için erken oy kullandıBiden başkanlık seçimleri için erken oy kullandı

 

‘Netanyahu ortaklarına rüşvet veriyor’‘Netanyahu ortaklarına rüşvet veriyor’

 

Lufthansa, Tel Aviv'e uçuş iptallerini uzattıLufthansa, Tel Aviv'e uçuş iptallerini uzattı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)