BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'dan "Biden'ın çekilmeyi düşünüyor" iddiasına açıklama----

Beyaz Saray'dan "Biden'ın çekilmeyi düşünüyor" iddiasına açıklama

Beyaz Saray'dan Biden'ın çekilmeyi düşünüyor iddiasına açıklama
04 Temmuz 2024 - 00:42 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Biden'ın başkanlık yarışından çekileceğine ilişkin iddialar üzerine açıklama yapan Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre Biden'ın başkanlık yarışından "kesinlikle" çekilmeyeceğini bildirdi.

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, bir basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Joe Biden'ın münazara günü soğuk algınlığı geçirdiğini ve sesinin kısık olduğunu, ayrıca seyahatlerinin de jet-lag etkisi yarattığını belirtti. Jean-Pierre, Başkan'ın canlı yayın tartışmasında iyi bir gece geçirmediğini ifade etti. Biden'ın başkanlık yarışından çekilip çekilmeyeceği sorularına net bir "Kesinlikle hayır." yanıtını verdi.

Muhabirlerin, Biden'in canlı yayın tartışmasından neredeyse 2 hafta önce İtalya'dan döndüğünü ve jet-lag olasılığını sorduklarında Jean-Pierre, Başkan'ın yoğun programının yaş fark etmeksizin seyahatlerin ve stresin insanlar üzerindeki etkisini göz ardı etmemesi gerektiğini vurguladı. "Bu bir bahane değil," diyerek, münazaranın beklenen düzeyde geçmediğini kabul ettiklerini belirtti.

Önceki canlı yayın tartışmasının eleştirilere yol açtığını hatırlatan Jean-Pierre, Biden'ın performansının tartışmalı olduğunu ve bu durumu açıklama ihtiyacı hissettiklerini dile getirdi. ABD'de yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde Demokrat aday Biden ile Cumhuriyetçi rakibi Trump arasındaki ilk canlı yayın tartışması, Biden'ın yaşının ve sağlık durumunun gündeme gelmesine neden olmuştu.

ABD'de başkanlık yarışı: Biden adaylıktan çekiliyor mu?

 

Almanya Başbakanı, Rusya-Ukrayna Savaşı'nda taraf olunmayacağını garanti etti

 

Özgür Özel'den erken seçim çağrısı

 

Başbakan Rutte koltuğu devretti: Başbakanlık Konutu'ndan bisikletiyle ayrıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)