BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'tan Trabzon'a bir transfer daha!----

Beşiktaş'tan Trabzon'a bir transfer daha!

Beşiktaş'tan Trabzon'a bir transfer daha!
22 Ocak 2017 - 10:36 www.finansgundem.com

Ara transfer döneminin hızlı kulübü Trabzonspor, Beşiktaş'tan Olcay Şahan'dan sonra Tolgay Arslan'ı da kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Trabzonspor, eski gözdesi Tolgay Arslan için harekete geçti. Hem futbolcu hem de Beşiktaş ile yapılan ön görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Bordo-mavililerin, 26 yaşındaki gurbetçi futbolcuyu bonservisiyle almayı planladığı, maliyetinin yüksek olması halinde ise satış opsiyonu ile birlikte kiralayacağı öğrenildi.

Trabzonsporlu yöneticilerin, hem Tolgay Arslan hem de Beşiktaş'la yaptığı ön görüşmelerin olumlu sonuçlandığı belirtildi. Bu transferin önümüzdeki birkaç gün içinde şekilleneceği gelen bilgiler arasında.

Bu gelişmenin ardından gözler Tolgay'ı rotasyonda kullanan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in izleyeceği tavıra çevrildi. Bordo-mavili kulüp daha önce de Tolgay Arslan'ı istemiş ancak yıldız futbolcu, siyah-beyazlıları tercih etmişti.

Sabah

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)