BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş'ın umudu sürüyor!----

Beşiktaş'ın umudu sürüyor!

Beşiktaş'ın umudu sürüyor!
11 Mayıs 2014 - 18:42 www.finansgundem.com

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş deplasmanda Elazığspor'u 1-0 mağlup etti

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Elazığspor'u deplasmanda Gökhan Töre'nin golüyle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Elazığspor Spor Toto Süper Lig'e veda etti. Beşiktaş ise Galatasaray ile girdiği 2.'lik yarışındaki mücadeleyi son haftaya taşıdı.

Zorlu mücadeleye iki takım da oldukça kontrollü başladı. Beşiktaş topa daha çok sahip olan taraf olurken, ev sahibi Elazığspor ise hızlı ataklarla gol aradı. 

GÖKHAN GOLÜNÜ ATTI

Maçta golü bulan ilk takım Beşiktaş oldu. 39. dakikada sağ kanattan gelen ortayı arka direkte iyi kontrol eden Gökhan Töre'nin yerden sert şutu ağlarla buluştu: 1-0.

ELAZIĞ PENALTI BEKLEDİ

Maçın son dakikasında Batuhan'ın kafa vuruşunda top Oğuzhan'ın eline çarptı. Ev sahibi ekip penaltı beklerken, hakem ise oyunu devam ettirdi. 

İBRAHİM KAŞ TAKIMINI YAKTI

İkinci yarıda Beşiktaş kontrollü oyununu sürdürdü. Maçın 80. dakikasında Elazığspor'da İbrahim Kaş kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş zorlu mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 61'e yükseltirken, Elazığspor ise 34 puanda kaldı ve Süper Lig'e veda etti.

MAÇTAN NOTLAR

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Elazığspor, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmayı hedefleyen Beşiktaş'ı konuk etti. Konuk ekip Beşiktaş, Filip Holosko ve kadro dışı bırakılan Dany Nounkeu ile sakatlıkları bulunan Ersan Adem Gülüm, Julien Escude, Manuel Fernandes, Tomas Sivok, Muhammed Demirci ve Necip Uysal'dan yoksun kadroyla Elazığspor karşısına çıktı. Ev sahibi Elazığspor ise kart cezalısı Fabio Bilica'dan yoksun kadroyla Beşiktaş'a karşı mücadele etti.

TRİBÜNLER DOLDU

Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda e-bilet uygulamasının yanı sıra gişelerden de bilet satışının yapıldığı maça, futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. Elazığ Atatürk Stadyumu tribünleri güvenlik gerekçesiyle boş bırakılan bölüm dışında tamamen doldu. Beşiktaşlı taraftarlar, kale arkası tribününde kendilerine ayrılan bölümü doldurarak takımlarını destekledi. Elazığsporlu futbolcular, kentte düzenlenecek "7. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali" ile ilgili pankartla sahaya çıktı. Elazığspor Teknik Direktörü Okan Buruk ve Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, karşılama öncesi birbirlerine başarılar diledi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, karşılaşmayı protokol tribününde birlikte izledi. Maçı, 145 basın mensubu takip etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)