BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş - Napoli maçı hangi kanalda?----

Beşiktaş - Napoli maçı hangi kanalda?

Beşiktaş - Napoli maçı hangi kanalda?
01 Kasım 2016 - 17:23 www.finansgundem.com

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta mücadelesinde İtalya'nın Napoli takımını konuk edecek. Peki Beşiktaş - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifreli mi? İşte detaylar...

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta mücadelesinde bu akşam İtalya'nın Napoli takımı karşısında bir kez daha galibiyet arayacak.

Grubun 3. haftasında Napoli'yi deplasmanda 3-2 mağlup ederek ilk galibiyetini alan siyah-beyazlı takım, rakibini bu sefer İstanbul'da mağlup etmeye çalışacak.

İtalya'da oynanan karşılaşmada Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın 2 ve Adriano Correia'nın tek golüyle rakibini yenmeyi başarmıştı. Bu maçta kaleci Fabricio Agosto Ramirez de penaltı kurtararak galibiyette pay sahibi olmuştu.

MAÇ 20.45'TE OYNANACAK

İki takım arasındaki karşılaşma, bu akşam saat 20.45'te oynanacak.

Türkiye'de bu yıl kış saati uygulamasına geçilmeyecek olması nedeniyle Şampiyonlar Ligi'nin klasik başlangıç saati olan 21.45 yerine mücadele 20.45'te yapılacak. Beşiktaş - Napoli maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş ile Napoli arasındaki karşılaşmayı, İngiltere Futbol Federasyonundan Mark Clattenburg yönetecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)