BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBeşiktaş 'en sessiz' rekora hazırlanıyor!----

Beşiktaş 'en sessiz' rekora hazırlanıyor!

Beşiktaş 'en sessiz' rekora hazırlanıyor!
09 Ekim 2016 - 21:13 www.finansgundem.com

Beşiktaş taraftarları, 1 Kasım'da oynanacak Napoli maçında yeni bir rekor kırmaya hazırlanıyor. Karşılaşmaya gelecek 42 bin taraftar bir anda susarak, işitme engelli taraftarların oluşturduğu koro öncülüğünde dünyanın en sessiz tezahüratını yapacak

İnönü Stadı'nda oynanan son Gençlerbirliği maçında 142 desibel ile ses rekoru kıran ve Guiness Rekorlar Kitabı'nda giren siyah beyazlılar yeni bir rekora hazırlanıyor.

Taraftar grupları düğmeye bastı, hazırlıklara başlandı. Yeni rekor denemesi ise çok anlamlı bir konuda yapılacak.

Ses seviyesinde dünya rekorunu kıran Beşiktaşlılar, bu kez işitme engelli taraftarların oluşturduğu koro öncülüğünde dünyanın en sessiz tezahüratını yapacak.

1 Kasım'da Vodafone Arena'da oynanacak olan Napoli maçında yaklaşık 42 bin taraftar bir an sesizliğe gömülerek bu koroya katılacak.

İşitme engelli koro ile birlikte dev taraftar topluluğu oluşan sessizlikte "Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin" tezahüratını işaret diliyle söyleyecek. (ajansbesiktas.com)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)