BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBelözoğlu'ndan Arda açıklaması!----

Belözoğlu'ndan Arda açıklaması!

Belözoğlu'ndan Arda açıklaması!
19 Ekim 2016 - 12:49 www.finansgundem.com

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, A Milli Takım'da yaşanan Arda Turan-Fatih Terim krizi için konuştu

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, yıllarca formasını giydiği A Milli Futbol Takımı'nın durumuyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Milli takımın Dünya Kupası elemelerinde henüz 3 maç oynadığını anımsatan Emre, şunları söyledi: "Milli takımda bir ümitsizlik havası oluşturulmaya çalışılıyor, bunu açıkçası doğru bulmuyorum. Daha 3 maç oynamışken, böyle olumsuz bir havanın estirilmesi doğru değil. Bir milli takımız var, bu ulusun milli takımı da bu takım. Orada görevlendirilmiş bir hocamız var. Fatih hoca bu anlamda gerekli tecrübeye sahip bir isim. Oyuncu ya da teknik adam olarak kişilerin değersizleştirilmemesi gerekiyor. Herkesin milli takımın arkasında olması lazım. Tabii ki sahanın içinde kalmak şartıyla eleştiriler olacaktır. O eleştiriler sahaya hem hoca hem de oyuncular için olumlu yansıyacaktır. Önümüzdeki 3 maçta alacağımız 9 puan, gruptaki durumu lehimize çevirecektir."

"TERİM-ARDA PROBLEMİ İNŞALLAH ÇÖZÜLÜR"

Emre Belözoğlu, Fatih Terim ile Arda Turan arasındaki sorunla ilgili ise şu değerlendirmeyi yaptı:
"Şahit olduğum bir şey olmadığından polemiklerle alakalı bir şey söylemem doğru olmaz ama çağrılmayan oyuncu arkadaşlarımızın üzüldüğünü biliyorum. Milli takıma çağrılmayan oyuncular üzülür, bu doğaldır. Üzülmezler ise problem vardır. İnanıyorum o problemler de milli forma, milli arma altında aşılacaktır. İnşallah önümüzdeki günlerde sıkıntıların çözüme kavuşacağını düşünüyorum."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)