BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBelgeleri sızdıranlar aranıyor! FBI harekete geçti: ----

Belgeleri sızdıranlar aranıyor! FBI harekete geçti:

Belgeleri sızdıranlar aranıyor! FBI harekete geçti:
23 Ekim 2024 - 08:23 www.finansgundem.com

FBI, İsrail'in İran'a saldırı planını içeren ABD istihbarat belgelerinin sızdırılmasıyla ilgili inceleme başlattığını duyurdu.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ulusal basın ofisinden söz konusu saldırma planının sızdırılması hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada, "FBI, gizli belgelerin sızdırıldığı iddiasını araştırıyor ve bunun için Savunma Bakanlığı ve İstihbarat Topluluğu'ndaki ortaklarıyla yakın bir şekilde çalışıyor. Bu devam eden bir soruşturma olduğu için başka bir yorum yok." ifadelerine yer verildi.

PENTAGON'DAN AÇIKLAMA

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Bakan Lloyd Austin'in, İsrail'in İran'a saldırı hazırlıklarını içeren ABD istihbarat belgelerinin sızdırılmasına dair olarak İsrailli mevkidaşı Yoav Gallant ile görüştüğünü belirtti.

Pentagon Basın Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, günlük basın toplantısında, gazetecilerin İsrail'in İran'a saldırı hazırlıklarını içeren ABD gizli belgelerinin sızdırılmasıyla ilgili ABD ile İsrail arasında görüşme olup olmadığı sorusuna karşılık, "Evet Bakan Austin, İsrailli mevkidaşı ile görüştü ancak bu mahrem görüşmeye dair detay veremeyeceğim."

Ryder, Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) gizli belgelerle ilgili sızıntıyı araştırdığına işaret ederek, "Soruşturma henüz ilk günlerinde, dolayısıyla soruşturmanın kendi seyrinde ilerlemesine izin vermek gerekir." dedi.

Pentagon'un FBI'ın başlattığı soruşturmaya tam destek verdiğini belirten Ryder, hassas bilgilerin güvenliği ve korunmasını "inanılmaz derecede ciddiye aldıklarını" dedi.

ABD, İsrail ile gizli belgelerin sızdırılmasını görüştüABD, İsrail ile gizli belgelerin sızdırılmasını görüştü

 

Lübnan’dan İsrail’e roketli misillemeLübnan’dan İsrail’e roketli misilleme

 

İsrail askerleri  Batı Şeria'da 28 Filistinliyi gözaltına aldıİsrail askerleri Batı Şeria'da 28 Filistinliyi gözaltına aldı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)