BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBaşkan son noktayı koydu!----

Başkan son noktayı koydu!

Başkan son noktayı koydu!
05 Eylül 2013 - 17:41 www.finansgundem.com

Siyah beyazlı takımın maçlarını oynayacağı adres belli oldu

Beşiktaş İnönü Stadyumu'nun yıkımının ardından karşılaşmalarını Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynayan Kara Kartal, 8. haftadan itibaren maçlarını Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynayacak.
Kalde ile yapılan sponsorluk anlaşmasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, derbiler hariç tüm maçları 8. haftadan itibaren Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynayacaklarını açıkladı.
Sezon başında bazı taraftarların Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda maçların oynanmasına yönelik tepkilerine rağmen yönetim kararından dönmedi. Spor Toto Süper Lig'de üç maçını da kazanarak liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, stad için Kasımpaşa'ya 1 milyon euro kira ödeyecek.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BJK taşım BENİM.05 Eylül 2013 23:48

    Biz karakartallar hiçbir zaman erdoğan STADINA gitmeyeceğiz başkan senvede adamların ve birde başbakana yağ çekmek için tuttuğun yalakaların yağcıların el etek öpenlerin maçlara gitmesi lazımdır bundan sonra erdoğan statına hiçbir mazada gitmeyeceğiz bundan sonra para bulurda kulübün borçlarını ödersin.