BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakanlık'tan Musul krizi açıklaması----

Başbakanlık'tan Musul krizi açıklaması

Başbakanlık'tan Musul krizi açıklaması
11 Aralık 2015 - 14:35 www.finansgundem.com

Başbakanlık, Musul'daki Başika kampı kriziyle ilgili Bağdat'a giden Türk heyetinin görüşmeleri hakkında açıklama yaptı

Başbakanlık, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu'nun Irak'ın başkenti Bağdat'taki temaslarına ilişkin açıklama yaptı.

  Sinirlioğlu ve  Fidan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Özel Temsilcileri sıfatıyla dün Bağdat'a giderek Irak Başbakanı Haydar el Ebadi, Dışişleri Bakanı İbrahim Caferi ve Savunma Bakanı Halit el Ubeydi ile görüşmüştü. 

Başbakanlık'tan görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada görüşmelerde, Irak Hükümetiyle güvenlik alanında işbirliğinin derinleştirilmesini teminen yeni mekanizmalar oluşturulması için bir çalışma başlatılması konusunda mutabık kalındığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca "Görüşmelerde, Irak'ın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne duyduğumuz saygı vurgulanmış, DEAŞ terör örgütüne karşı mücadelede Irak yönetimine vermekte olduğumuz desteğin sürdürülmesi konusundaki kararlılığımız teyid edilmiştir" ifadelerine yer verildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)