BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaOtomotivBaşbakan’a şok davet ----

Başbakan’a şok davet

Başbakan’a şok davet
01 Kasım 2012 - 12:58 www.finansgundem.com

Herkesi çağırdılar, dinlediler. Şimdi sıra Başbakan Erdoğan’da

Askerleri, medya patronlarını, gazetecileri dinledikten sonra siyasilere davetiye çıkaran Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu’nun 27 Nisan e-muhtırasıyla ilgili Başbakan Tayyip Erdoğan’ı da bilgi vermeye davet edeceği öğrenildi. Bülent Sarıoğlu’nun Hürriyet’teki haberini göre Komisyon Sözcüsü İdris Şahin, “Dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’a resmi davetin gönderildi ancak kendisinden henüz yanıt almadık. Sayın Başbakanımızla ilgili de aynı düşüncemiz var. Kendisine henüz ulaştırmış olduğumuz bir davet söz konusu değil. Ancak 28 Şubat’la ilgili dinlemelerimiz bittikten sonra Sayın Başbakanımıza da bir davet yapmayı düşünüyoruz” dedi. Bilindiği gibi muhalefet milletvekilleri, e-muhtıra süreci ve üzerinde çok tartışılan Dolmabahçe görüşmesi nedeniyle Başbakan’ın da komisyona çağrılmasını talep etmişti.
AĞAR’I CEZAEVİNDE DİNLEYECEKLER
Öte yandan İdris Şahin, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ı da 28 Şubat süreciyle ilgili olarak 9 Kasım’dan sonra cezaevinde dinlemeyi planladıklarını söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)