BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan Erdoğan'a Fas sürprizi----

Başbakan Erdoğan'a Fas sürprizi

Başbakan Erdoğan'a Fas sürprizi
05 Haziran 2013 - 02:05 www.finansgundem.com

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kral VI. Muhammed tarafından kabul edilmediği öğrenildi.

Afrika gezisi kapsamında Fas’a ziyarette bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kral VI. Muhammed tarafından kabul edilmediği öğrenildi.
Fas'tan haber veren "yabiladi.com" sitesinin haberine göre Afrika gezisi kapsamında Fas’a ziyarette bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kral VI. Muhammed tarafından kabul edilmedi.
Fas Kralı VI. Muhammed’in Erdoğan’ı kabul etmemesi, heyet için beklenmedik bir sürpriz oldu.
Fas'tan haber veren "yabiladi.com" sitesinde olay "Türkiye Başbakanı Fas'tan iyi anılarla ayrılmıyor. Kral VI. Muhammed ile başbaşa görüşme isteği gerçekleşmedi. Sadece Müslüman Kardeşler ile görüştü." şeklinde duyuruldu.
Haberde Erdoğan'ın bu nedenle Fas'tan beklenenden daha erken ayrıldığı da söylendi.
Kralın Erdoğan'la görüşmeme nedeninin Fas'ta AKP ile aynı adı taşıyan İslamcı eksenli Adalet ve Kalkınma Partisi ile Kral VI. Muhammed arasındaki gerilim olduğu iddia ediliyor.
KRALIN DEDESİNİN MEZARINI ZİYARET ETMİŞTİ
Başkent Rabat'taki Sale Havalimanı'na törenle karşılandıktan Başbakan Erdoğan dün Fas Kralı 6. Mohammed'in dedesi 5. Mohammed'in mezarını ziyaret etmişti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kral Beşinci Mohammed'in kabrinin bulunduğu anıt mezar içerisindeki Fas Kralı Altıncı Mohammed'in babası Kral İkinci Hasan'ın mezarına da ziyarette bulundu. Erdoğan her iki mezarda da dua etti. Anıt mezar hakkında yetkililerden bilgi alan Erdoğan, şeref defterini de imzaladı.
Erdoğan'a anıt mezar ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de eşlik ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yavuz05 Haziran 2013 12:55

    Fas Kralı, Arap Baharında sıranın kendisine geleceğinden korkuyor olmalı. Ayrıca haberi, eğer doğruysa, sevinmiş gibi vermeniz ilginç.