BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBAŞARAN'IN YERİNE BAYAR GELDİ----

BAŞARAN'IN YERİNE BAYAR GELDİ

BAŞARAN'IN YERİNE BAYAR GELDİ
22 Aralık 2008 - 02:30 www.finansgundem.com

Ekonomist Dergisi'nin haberine göre Credit Suisse’de Kaan Başaran'ın ayrılmasıyla boşalan göreve ÖİB eski başkanı Uğur Bayar atandı.

Kaan Başaran’ın UniCredit Markets&Investment Banking (Finansal Piyasalar ve Yatırım Bankacılığı) Bölümü Türkiye Başkanlığı’na transfer olmasıyla boşalan Credit Suisse İstanbul Türkiye Genel Müdürlüğü’ne Uğur Bayar atandı. Başaran döneminde Credit Suisse İstanbul’da yönetici direktör olarak görev yapan Uğur Bayar, 1997-2002 yılları arasında Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) görevinde bulunmuştu. Dışişlerinde üst düzey diplomatken, New York’taki görevi sırasında ‘Merkez sağın lideri’ sloganıyla Türkiye’ye davet edilen Mehmet Ali Bayar’ın küçük kardeşi olan Uğur Bayar, Adnan Menderes döneminin Maliye Bakanı Nuri Bayar’ın oğlu. Süleyman Demirel’e yakın olarak bilinen Bayar, ANAP hükümeti döneminde Devlet Bakanı olan Yılmaz Karakoyunlu tarafından ÖİB’deki görevinden alınmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)