BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBarmen tarafından 'tutuklandı'----

Barmen tarafından 'tutuklandı'

Barmen tarafından 'tutuklandı'
21 Ocak 2014 - 14:05 www.finansgundem.com

Tony Blair 'insanlığa karşı işlediği suçlar nedeniyle' tutuklanmaya kalkışıldı

İngiltere'nin başkenti Londra'daki lüks bir restoranda çalışan bir barmen, ailesi ve arkadaşlarıyla yemek yiyen eski başbakan Tony Blair'i 'insanlığa karşı işlediği suçlar nedeniyle' tutuklamaya kalktı.

Barmen Twiggy Garcia, uzun süredir çalıştığı Tramshed lokantasında Blair’ı gördüğünde elini eski Başbakan’ın omzuna koyduktan sonra, “Bay Blair sizi Irak’ı nedensiz yere işgal ettiğiniz için insanlığa ve barışa karşı olan suçlarınız nedeniyle bir vatandaş olarak tutukluyorum” dedi. Ne yapacağını şaşıran Blair, barmene iktidarı sırasında yaptığı tercihlerin haklılığını kanıtlamaya çalışırken, oğlu ailenin korumalarını çağırdı.

Garcia ‘olay çıkmasını istemediği için’ restoranı terk ederken, Blair ailesi akşam yemeğine devam etti. Blair’ın sözcüsü olayı doğruladı ancak birçok dünya liderine danışmanlık hizmeti veren deneyimli siyasetçinin ‘suç duyurusunda bulunmayacağını’ söyledi.

Arrestblair.org adlı bir internet sitesi Irak savaşından bu yana ‘Sorumluluk sahibi vatandaşları Blair’i neden olduğu toplu katliamlar konusunda hesap vermesi için gördükleri yerde tutuklamaya’ çağırıyor. Sitenin yürüttüğü kampanya kapsamında şimdiye dek beş kişinin Blair’i tutuklamaya çalıştığı biliniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)