BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBarclays’ten Türkçe yeni yıl mesajı ----

Barclays’ten Türkçe yeni yıl mesajı

Barclays’ten Türkçe yeni yıl mesajı
27 Kasım 2012 - 09:00 www.finansgundem.com

İşte büyük değişimin göstergesi: İngiliz Barclays, ABD’de Türkçe yeni yıl mesajı yayınladı

Finansal krizden ağır yara alan, içi para dolu kağıt kuleler bir bir strateji değiştiriyor. Son dönemde İngiliz bankaları İsviçre modelini örnek almaya çalışırken ülkenin en önemli bankalarından Barclays’in Türkçe mesajları görenleri şaşırttı.
İngiliz Barclays’ın 6th Avenue’deki Barclays şubesindeki ‘Barclays yeni yılınızı en içten dileklerinizle kutlar” şeklindeki Türkçe mesajı ABD'deki Türklere büyük mutluluk yaşattı. Uzun süredir Amerika’da yaşayan ekonomi basının önemli kalemlerinden Cemil Özyurt, bu gurur verici tabloyu görüntüledi ve Facebook sayfasında yayınladı. 
Ve şu mesajı yazdı: “Bi sohbette kırık Türkçeyle "merabaa nasilsin" diye yabancıları hemen kucaklar bağrımıza basarız yaa... Türkçe iki kelime edebilmek sanki sadece Türklere özgüymüş gibi. Her ne kadar İngilizce konuştuğum için hiç beni başına taç eden bir Amerikalıyla karşılaşmasam da, bu resmi çektikten sonra gidip 6th Avenue'deki Barclays binasına sarılasım geldi:)) Can çıkar, huy çıkmaz işte...” Finansgundem.com ekibi olarak Cemil Özyurt ile aynı duyguları paylaşıyor, bu değişimi de parmakla gösterilen Türk bankacılık sektörünün başarısı olarak değerlendiriyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)