BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBarclays kritik dönemde ne yapacak?----

Barclays kritik dönemde ne yapacak?

Barclays kritik dönemde ne yapacak?
19 Ocak 2017 - 12:49 www.finansgundem.com

Barclays'in Başkanı John McFarlane, İngiliz hükümetinin AB'den ayrılması sonrası finans sektörünün nasıl etkileneceğine dair görüşlerini bildirdi

İngiltere'nin önde gelen banklarından Barclays'in Başkanı John McFarlane, İngiliz hükümetinin Avrupa Birliği'nden ayrıldıktan sonra finans sektörü için 3 yıllık bir geçiş dönemi uygulanmasını desteklediğini söyledi.

Davos'ta konuşan McFarlane, "Hükümet geçiş dönemini destekliyor, çünkü işin karmaşıklığını anladıklarını düşünüyorum" dedi.

Barclays CEO'su Jes Staley de, Banka'nın İngiltere AB'den ayrıldıktan sonra da faaliyetlerinin büyük bölümünü İngiltere'de tutacağını ifade etti. Staley, Banka'nın faaliyetlerinde yapılacak değişikliklerin küçük ve yönetilebilir olacağını vurguladı.

Staley, "Belirli aktiviteleri taşımamız gerekebilir, Avrupa'da faaliyet göstermek için kullandığımız yasal yapıyı değiştirmemiz gerekebilir, ancak bunun belirli bir marj içinde ve yönetilebilir seviyede olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)