BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankPozitif'ten yeni nesil bankacılık----

BankPozitif'ten yeni nesil bankacılık

BankPozitif'ten yeni nesil bankacılık
07 Mart 2016 - 09:50 www.finansgundem.com

BankPozitif hizmet standartlarını genişleterek “Yeni Nesil Bankacılık” anlayışını yaygınlaştırıyor

Müşterisi ile tüm iletişimi internet üzerinden sağlayarak yeni nesil bankacılık hizmeti sunan BankPozitif, hizmet ağını genişletiyor. Hiçbir ekstra masraf ya da sigorta ücreti talep etmeden 1 dakikada 50 bin TL’ye kadar kredi verebilen BankPozitif, böylelikle şubeye gitme ihtiyacı olmadan zamandan da kazandırıyor.

Hizmetlerini internet ortamında taşıman amacıyla şubelerini 2012 yılında kapatarak dijital bankacılığın adresi olan BankPozitif, müşterilerine yeni nesil bankacılık hizmeti sunarak müşterilerinin kredi ihtiyaçlarına anında çözüm buluyor. Böylelikle BankPozitif, sürdürülebilir bir şekilde hizmet standartlarını genişleterek “Yeni Nesil Bankacılık” anlayışını yaygınlaştırıyor.

Kredilerde ekstra masraf veya ücret yok, zamandan da kazandırıyor

50 bin TL’ye kadar kredi ihtiyacı için BankPozitif'i tercih edenler, başvurduktan 1 dakika sonra masrafı olmayan, dosya ve sigorta ücreti alınmadan kredilerine ulaşabiliyorlar. Sektörde farkını müşterilerinin ihtiyaçlarına anında cevap veren hizmetleriyle ortaya koyan BankPozitif, her geçen gün yeni nesil bankacılık alanında yaptığı yatırımlarla ilklere imza atmaya devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)