BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankPozitif’ten 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisi----

BankPozitif’ten 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisi

BankPozitif’ten 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisi
23 Haziran 2016 - 12:53 www.finansgundem.com

BankPozitif’ten bina mantolamaya veya ev tadilatına 50.000 TL’ye kadar anında ihtiyaç kredisi

Yeni nesil bankacılığın adresi BankPozitif, bina mantolama ya da ev tadilatı gibi finansman ihtiyacı duyulan konularda masraf, komisyon, sigorta ücreti almadan 1 dakika gibi kısa sürede verdiği onay doğrultusunda %1,39’dan başlayan faiz oranlarıyla, 50 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi imkânı ile ihtiyaçlara çözüm oluyor.

Her İhtiyaca Hem Masrafsız, Hem Komisyonsuz Kredi

Yaşadığı binayı mantolatmak ya da oturduğu evin renklerini değiştirmek isteyenler için BankPozitif'i tercih edenler, bankanın sunduğu uygun faiz oranları ve hızlı hizmet sayesinde, ihtiyaçlarına çözüm bulacaklar. BankPozitif’in sürekli müşterisi olsunlar veya olmasınlar; başvuru yapan tüketiciler kredi taleplerinin kesin sonucunu anında öğrenebiliyor. Masrafı olmayan, dosya ve sigorta ücreti alınmayan kampanyalarla tüketiciler, ihtiyaçları olan miktarda krediyi çok uygun Faiz oranlarıyla kullanabiliyor.
Sektörde farkını müşterilerinin ihtiyaçlarına anında cevap veren hizmetleriyle ortaya koyan BankPozitif, her geçen gün yeni nesil bankacılık alanında yaptığı yatırımlarla ilklere imza atmaya devam ediyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)