BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankaların üç önemli ihtiyacı----

Bankaların üç önemli ihtiyacı

Bankaların üç önemli ihtiyacı
11 Kasım 2016 - 09:17 www.finansgundem.com

Banka ve finans kurumları girişimcilerin fikirleriyle çeviklik kazanıyor

Mobil internet, sosyal medya, anlık mesajlaşma uygulamaları yeni yaşam tarzını ve dolayısıyla yeni nesil bankacılık hizmetlerini de tetikliyor. Altyapı konusunda muhafazakar davranan banka ve finans kurumlarına teknoloji aşısı girişimcilerden geliyor.

Büyük veri (Big Data) teknolojisi konusunda uzmanlaşan girişimciler sayesinde müşterilerini daha iyi tanıyor. Açık uygulama geliştirme platformu olan bankalar müşterinin dijital hayatının içine girmek için mesajlaşma uygulamalarından sosyal ağlara kadar her platformda bankacılık hizmeti sunmaya başlıyor.

BANKALARIN 3 ÖNEMLİ İHTİYACI

Müşteriyi tanıyor: Dijital ortamda "Müşteri velinimetimdir" sözünü "büyük veri" sorgulamalarında kimin neye, ne zaman ve nerede ihtiyacını doğru tahmin eden algoritmalar üreterek bulunuyor. Girişimciler büyük veriden kendilerine çok sayıda fikir ortaya çıkarabilir.

Her yerde bankacılık

İstediğin mobil cihazda, istediğin sosyal ağda veya mesajlaşma uygulamasında ödeme şansı sunan girişimciler bankalar için biçilmiş kaftan.
Bankalar dijital hayat tarzının içine fark edilmeden yerleşerek işlem yaptırmak istiyor.

Riskleri anında ölçün

Banka, finans ve sigorta şirketleri ölçülebilir riskleri fonlayabilir. Bu yüzden ölçümleme konusunda yapacağınız her işlem bankacıları sisli bir dünyada hareket etmekten kurtarabilir. Bilgiye erken ulaşmak banka ve Finans kurumlarına rekabet avantajı sunuyor.

Sabah-Timur Sırt

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)