BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankaların ‘bulut’ koalisyonu----

Bankaların ‘bulut’ koalisyonu

Bankaların ‘bulut’ koalisyonu
30 Ocak 2021 - 14:00 www.finansgundem.com

AB'de bulut teknolojisinin kullanımına yönelik ortak güvenlik standartları ve en iyi uygulamaları geliştirmek için en iyi Avrupa finans kurumlarından oluşan bir koalisyon kuruldu

Avrupa Bulut Kullanıcı Koalisyonu (ECUC), Allied Irish Banks, BAWAG Group., Belfius Bank, Commerzbank, Deutsche Börse, EFG Bank, Erste Group Bank, Euroclear, ING, KBC Bank, Swedbank ve UniCredit tarafından kuruldu.

Özel bulutlar, bankacılık endüstrisinde yaygın olarak kullanılıyor, ancak genel bulut platformunun, esneklik ve ölçeklenebilirliklerinin yanı sıra yüksek kaliteli güvenlik ve dayanıklılık standartları nedeniyle giderek daha önemli hale geldiği biliniyor.

ECUC'nin amacı, ortak güvenlik standartları ve en iyi uygulamaları geliştirmek.

ING Girişim Lideri Kerem Tomak, “Bu koalisyon, ING'nin analitik ve yapay zeka için bizi bu dünyanın fintech'leri ve bigtech'leriyle aynı seviyeye getiren hibrit bir bulut kurulumunu benimsemesini sağlıyor. Dijital yeteneklerimizi geliştirmemize ve müşterilere daha iyi, daha hızlı ve daha kişiselleştirilmiş deneyimler sunmamıza olanak tanıyor" dedi.

Borsalarda son 13 haftanın en kötü performansı

Hisse bazında hareketler artacak

Altın fiyatlarında yeni rekor bekleniyor

Özel İletişim Vergisi oranları arttı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)