BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankaları denetleyenlerin yarısı içeride----

Bankaları denetleyenlerin yarısı içeride

Bankaları denetleyenlerin yarısı içeride
03 Eylül 2016 - 11:45 www.finansgundem.com

TBB Başkanı Hüseyin Aydın, yasal alt yapının işler hale getirilmesini isteyerek ekonomideki yavaş büyümeye göre tedbirlerin revize edilebileceğini söyledi.

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın, BloombergHT tarafından düzenlenen 'Türkiye İyi Gelecek' konferansında konuştu.

Ekonomi yönetiminin daha kantitatif büyümeden söz ettiğini belirten Aydın, "İç talebe dayalı büyümek istemiyorum demek istiyorsa iç talebe yönelik aldığı önlemleri masaya koymak lazım" ifadesini kullandı.

Aydın, ekonominin daha hızlı büyüdüğü dönemlerde alınan tedbirlerin ekonominin daha yavaş büyüdüğü döneme uygun hale getirilmesi gerektiğini söyledi

Bankacılığın uzmanlık gerektiren bir alan olduğunu söyleyen Hüseyin Aydın, "Bankaları denetleyenlerin yarısı içeride, yasal altyapının işler hale getirilmesi lazım" şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bankacı05 Eylül 2016 22:58

    Sn Kılıç devlet banaksında çalışan biri olarak söylüyorum hiç bir devlet bankasında salla başını al maaşını yok. Kar hırsı tüm bankalarda olduğu gibi devlet bankalarında da var. Ve performans sistemi denen kapitalist sistemin süslü sistemi altında tüm bankacılar gibi devlet banaklarında çalışanlarda eziliyor. O yüzden eğer laf edecekseniz en ufak bir işi bile binbir dereden su getirerek yapan çalışmadan o kadar maaş alan memurlara söyleyin.

  • KILIÇ04 Eylül 2016 09:11

    DEVLET BANKALARI ÖZELLEŞMELİ ÇALIŞAN DEVLET MEMURU GİBİ SALLA BAŞI AL MAAŞI OLMAMALI SADECE MERKEZ BANKASI DEVLETİN ELİNDE OLMALI VE SIKI DENETİM YETKİSİ MERKEZ BANKASINDA OLMALI.