BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankalar gezici oldu----

Bankalar gezici oldu

Bankalar gezici oldu
14 Ağustos 2013 - 08:54 www.finansgundem.com

İspanya'nın sorunlu bankası Bankia, çok sayıda şubesini kapattıktan sonra şubeye dönüştürülmüş otobüslerle gezici hizmet vermeye başladı

Ekonomik krizle mücadele eden İspanya'nın dördüncü büyük bankası Bankia, geçtiğimiz yıl 19 milyar Euro zarar açıkladıktan sonra kurtarılmak zorunda kalmıştı.
Kurtarma planı kapsamında bir yıl içinde 1100 şubesini kapatıp 4 bin 500 çalışanını işten çıkarmayı planlayan Bankia, ortaya çıkan şube açığını ise sıradışı bir yöntemle gidermeye çalışıyor.
GERÇEK MOBİL BANKACILIK
Bankia'nın bulduğu çözüm "mobil bankacılık" kavramına yepyeni bir tanımlama getiriyor.
Şubelerin kapandığı kasabalara hizmet vermek için otobüsler alan Bankia, bu otobüsleri küçük şubelere dönüştürmüş durumda.
İspanya'nın büyük kentlerine uzak kasabalara giderek müşterilerin hesaplarından para çekmelerine ve hesaplarına para yatırmalarına olanak tanıyan otobüslerin bu yerleşim birimlerini ayda birkaç kez ziyaret etmeleri planlanmış.
AYDA BİR GELEN BANKA
Her ne kadar otobüslerin kasabaları ay boyunca birkaç defa turlaması öngörülüyorsa da Maderuelo, Castile ve Leon kasabalarına "mobil banka"nın ayda sadece bir kez geldiği belirtiliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)