BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBankacılıktan medyaya dev transfer----

Bankacılıktan medyaya dev transfer

Bankacılıktan medyaya dev transfer
02 Ocak 2013 - 09:39 www.finansgundem.com

2013 yılının ilk bombası TK Emlak Yayın Group'tan geldi. Bankacı Barış Yılmazkaya TK Emlak Yayın Group'un CEO'su oldu

Konut kredileri alanında uzun yıllar uzman olarak görev yapan ve 2007 yılında çıkartılan Mortgage Yasası'na emek veren Bankacı Barış Yılmazkaya TK Emlak Yayın Group'a CEO oldu. Denizbank ve ING Bank'ta Konut Kredileri Müdürü olarak çalışan Yılmazkaya, son olarak ING Bank Ataşehir Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.
Barış Yılmazkaya 14 yıllık bankacılıkta edindiği bilgi birikimini www.emlakkulisi.com, www.tebernuskirecci.com.tr, www.havadanemlakvideo.com, www.havadanemlak.com ve www.emlakkulisi.tv  gibi alanında dünyanın ve Türkiye'nin ilk emlak sitelerinin yayıncısı TK Emlak Group'un kurumsallaşması ve gelişmesi için harcayacak. Finansgundem.com olarak Yılmazkaya'ya yeni görevinde başarılar dileriz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dev adam hulk04 Ocak 2013 11:25

    sube muduru bir takim web sitelerine mudur olmus, bu mu dev! finansgundem.com ciddi patinaj cekiyor, hatta geriye gidiyor...

  • murat aslanoğlu02 Ocak 2013 16:54

    bunun neresi dev transfer ? Bir şube müdürü iş değiştirmiş ? Editörün "dev" kelimesinden ne anladığını merak ettim doğrusu:)