BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBankacılığın temelleri sağlam----

Bankacılığın temelleri sağlam

Bankacılığın temelleri sağlam
18 Temmuz 2016 - 14:38 www.finansgundem.com

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, piyasada oynama olmasının doğal olduğunu söyledi

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş katıldığı canlı yayında sorularını yanıtladı. Bürokrasi ve teknokratların, Cuma günkü askeri darbe girişimine ilişkin çok iyi sınav verdiğini belirten Ateş, vatandaşın son derece sağduyulu ve duyarlı olduğunu belirtti. ATM'lerden normal Cuma akşamının iki buçuk katı oranında para çekildiğini ifade eden Ateş, piyasada oynama olmasının doğal olduğunu söyledi.

Denizbank Genel Müdürü Ateş, uzun vadede sadeleşme ve faizin aşağı yönlü trendinin sürmesini beklediklerini belirtti. Bankacılığın ve makro ekonominin temellerinin sağlam olduğunu ifade eden Ateş, ileriye güvenle bakılabileceğini söyledi ve gidişin stabil olmaması için hiçbir neden olmadığının altını çizdi. Ateş, yabancı yatırımcının “bekle-gör”ü seçebileceğini, bunun doğal olduğunu vurguladı ve “yabancı yatırımcıların tavrı stabilize olacaktır” dedi.

Türkiye'de yüzde 4 büyüme oranının mevcut yapı itibariyle yeterli olduğunu belirten Ateş, kredi büyümesinde çok büyük bir değişkenlik beklemediklerini aktardı. Ateşi, makro ekonomik göstergelerin kamu yatırımlarını desteklediğini söyledi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorum 18 Temmuz 2016 15:10

    büyüme yüzde 4 se işler yolundadır gibi bir durum algıladım sözlerinizden..eğer öyleyse çok amatör bir düşünce popülist..büyümeyi kaç firmanın kurumun yarattığına bakın ! milyonlarca kobi için ayrıca bu orana bakılsın..kaç çıkacak görelim ? ayrıca isterse büyüme olmasın karlılık olsun !