BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBanka promosyonlarını helalleştirmişler!----

Banka promosyonlarını helalleştirmişler!

Banka promosyonlarını helalleştirmişler!
07 Ekim 2016 - 08:41 www.finansgundem.com

Gözaltına alınan 25 kadın katip ifadelerinde, "Bir abla, bankaların verdiği promosyonlar haramdır. Onları harcamayın, promosyonları bize verin biz onu helalleştireceğiz dedi" diye konuştu

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün adliyelerdeki katip yapılanmasına yönelik düzenlediği operasyonda 87 kişiyi gözaltına aldı. Polisteki işlemleri tamamlanan 25 kadın katip Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Kadın katipler polise verdikleri ifadelerinde, FETÖ'nün kendilerine yaptığı tüm baskıları en ince detaylarına kadar anlattı.

O PARALARI BİZE VERİN

Kadın katiplerden biri ifadesinde, "Katiplik sınavından bir gün önce cemaate ait bir yurtta kaldık. Burada ablalar bize 'merak etmeyin işe alınmanıza referans olacağız. İşe gereceksiniz ancak işe başlayınca maaşınızın bir bölümünü himmet olarak vereceksiniz' dedi. Sınava girip işe başladıktan sonra başka bir abla da, bankaların promosyon ücretleri haramdır. Onları harcamayın, bize verin biz onu helalleştireceğiz dedi" diye konuştu.

SENİ BİZ İŞE SOKTUK TEHDİDİ

Başka bir kadın katip ise, "FETÖ'ye ait dershanelerde eğitim aldım. Daha sonra ablalar katip olmam için beni yönlendirdi. Katiplik sınavını kazandıktan sonra, bir abla beni aradı. Senin kazanmana biz referans olduk. Adliyede, bir sorumlu seni arayacak onunla irtibata geç dedi" diye konuştu.

Akşam

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)