Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...
Hisse | Fiyat | Değişim(%) | Piyasa Değeri |
---|
E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.
Bankaya ilk işe giren memur müdür olmayı hedeflerler. O memurların herhangi bir bankaya, banka müdürü olarak atanabilmesi için çeşitli ve farklı yöntemler vardır. Banka Müdürü nasıl olunur? Birkaç seçenek sayesinde banka müdürü olabilirsiniz. Şartlar ve seçenekler şu şekildedir;
Öncelikle, bir bankaya Banka müdürü olabilmeniz için işe müfettiş yardımcısı olarak başlayabilirsiniz Bu seçenek en kısa yoldan banka müdürü olabilmenizi sağlar. Müfettişlik hayatınızın süresinin sonuna geldiğinizde bir bankaya banka müdürü olarak atanabileceksiniz. Bu süre yaklaşık 5 veya 6 yıl sürmektedir.
Diğer bir seçenek ise, çalıştığınız herhangi bir bankanın pazarlamacılığı olarak başlayıp banka müdürü olabilirsiniz. Bireysel bankacılık ‘da üst düzeye ulaştıktan sonra kurumsal veya ticari bankacılık sistemine geçerek geçmiş olduğunuz bu sistem ve birimlerde biraz tecrübe kazabilir, tecrübeyi kazandıktan yaklaşık 8 ile 10 yıl civarı içerisinde herhangi bir bankaya banka müdürü olarak atabilirler.
Veznede çalışanlar için ise banka müdürü olamaz diye bir şey yoktur. Veznede çalışan banka memurları da banka müdürü olabilirler. Veznede çalışanlar ilk önce veznede değil bireysel veya kurumsal pazarlama ekiplerine katılırlar. İşinde tecrübeli olanlar ve bu işte başarı oranı yüksek derecede başarılı olanlar günden güne kendilerini daha çok geliştirerek, banka müdürü olmaya hak kazanırlar. Ve sonunda yine herhangi bir bankaya banka müdürü olarak atanabilirler. Bu seçeneklerden birisinden birisini uygulayan kişi banka müdürü olabilir. Bankalarda genel müdür, bölge müdür, şube müdür vardır…
Çok açıklayıcı olmuş. Elinize sağlık
Finansingundemi.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan bilgiler, güvenilir olduğuna inanılan halka açık kaynaklardan elde edilmiş olup bu kaynaklardaki bilgilerin hata ve eksikliğinden ve ticari amaçlı işlemlerde kullanılmasından doğabilecek zararlardan www.finansingundemi.com ve yöneticileri hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Burada yer alan görüş ve düşüncelerin www.finansingundemi.com ve yönetimi için hiçbir bağlayıcılığı yoktur. BİST isim ve logosu “koruma marka belgesi” altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BİST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BİST’e ait olup, tekrar yayınlanamaz.