BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBank Asya'dan emekliye 'altın' kampanya----

Bank Asya'dan emekliye 'altın' kampanya

Bank Asya'dan emekliye 'altın' kampanya
17 Şubat 2014 - 12:22 www.finansgundem.com

Emekli maaşını Bank Asya’ya getirenler hem 2 gram altın kazanıyor, hem de Türkiye’deki tüm banka ATM’lerinden maaşlarını ücretsiz çekiyor.

Ürün ve hizmetlerini müşterilerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda şekillendiren Bank Asya, emekliler için ‘altın’ değerinde bir kampanya başlattı. 30 Nisan’a kadar maaşını Bank Asya’ya taşıyan emekliler, hem 2 gram altın kazanıyor, hem de maaşlarını tüm banka ATM’lerinden ücretsiz çekiyor. Emekliler, kampanyada kaldıkları süre boyunca hesap işletim ücreti muafiyeti, kredi kartı yıllık üyelik ücreti muafiyeti, ortak nokta para çekme ve bakiye sorma işlem ücreti muafiyeti ile İnternet, Alo Asya, ATM ve AsyaCep şubeden yapılacak havale ve EFT işlemlerinde ücret muafiyetinden yararlanacak. Şube kanalından da her ay yapacakları ilk 5’er adet havale ve EFT işlemlerinden ise emekliler yine ücret muafiyetinden yararlanacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)